Pospěšte si! Konec státní dotace na solární panely se blíží - Micronic

Pospěšte si! Konec státní dotace na solární panely se blíží

Čas běží a konec státní dotace na solární panely je za rohem. Pokud chcete mít jistotu, že budete mít vlastní elektrárnu za výrazně levnější cenu, měli byste se pospíšit. Státní program se uzavírá na konci června 2023 a nové dotační podmínky se budou zveřejňovat až na podzim. Nikdo neví, jestli budou stejně výhodné jako jsou teď.

Získejte dotaci až 275 000 Kč

Jako specialisté na instalaci FVE přinášíme skvělou příležitost pro majitele nemovitostí, kteří chtějí využít státní dotace na solární panely. Pokud vaše adresa splňuje podmínky pro zapojení do sítě, máte šanci na získání až 275 000 Kč na nákup solárních panelů.

Jak tedy zjistit, zda splňujete podmínky pro získání dotace? Je to velmi jednoduché. Stačí vyplnit krátký poptávkový formulář zde pod článkem na webu. Co nejdříve se vám ozveme s informacemi, zda máte nárok na dotaci.

Rychlá instalace FVE bez nervů

Pokud budete splňovat podmínky pro zapojení do sítě, garantujeme rychlou a spolehlivou instalaci solárních panelů. Většina našich zákazníků má na dotaci nárok. Protože čas rychle letí, neměli byste váhat a měli byste využít této příležitosti co nejdříve.

Instalace solárních panelů výrazně sníží náklady na elektřinu a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Pokud tedy chcete ušetřit peníze a přitom být zodpovědní k přírodě, není o čem přemýšlet.

Využijte této jedinečné příležitosti ještě dnes a nenechte nic náhodě.

Využijte poslední šanci na získání dotace

Chcete zjistit, zdali máte nárok na získání dotace až 275 000 Kč? Neváhejte vyplnit poptávkový formulář a my se vám co nejdříve ozveme.

Toto pole je povinné.
Toto pole je povinné.
Toto pole je povinné.
Musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů